About هوک
Wiki Article
یکی از مشاهدات هوک در کتاب میکروگرافیا مربوط به فسیلهای چوب بود که وی ساختار میکروسکوپی آنها را با چوب معمولی مقایسه کرده بود. وی بر اساس این مشاهدات چنین نتیجهگیری کرد که اجسام فسیل شده مثل چوبهای سنگی شده و صدفهای فسیلی (از جمله آمونیتها) در واقع بقایای جاندارانی هستند که در آب مملو از مواد معدنی غوطهور شدهاند. هوک اعتقاد داشت که چنین فسیلهایی میتوانند نشانههای قابل قبولی در مورد تاریخچهٔ زندگی در زمین در اختیار ما قرار دهند و علیرغم آنکه برخی از طبیعتشناسان معاصر مثل جان ری که مفهوم «انقراض» را از لحاظ نظری غیرقابل قبول میدانستند با این نظر مخالف بودند، هوک بر این باور بود که فسیلها در برخی موارد ممکن است گونههایی را نشان دهند که در اثر نوعی از بلایای زمینشناختی، منقرض شدهاند.
قهرمان جهان در مسابقات کی وان گرند پریکس ۱۹۹۶، فینالیست در سالهای ۱۹۹۷ و ۱۹۹۸
مشخص است که در این حالت فنر حاصل از ترکیب فنرها، ثابتی کوچکتر از ثابت هر یک از فنرها دارد.
او در سال ۱۹۹۶ در مسابقات کی وان گرند پریکس به عنوان قهرمانی جهان دست پیدا کرد. در سالهای ۱۹۹۷ و ۱۹۹۸ به فینال این رقابتها راه یافت. در کارنامه پر افتخار وی مقام دومی در مسابقات جهانی کیوکوشین دیده میشود.
دانلود موزیک جدید بسیار شنیدنی هوک از رضا پیشرو با کیفیت ۱۲۸ و ۳۲۰ لینک مستقیم
آزمایشهای هوک او را به این نتیجه رساند که سوختن در واقع فرایندی است که در آن یک ماده با هوا ترکیب میشود. این اظهارنظر با عقیدهٔ دانشمندان امروزی مطابقت دارد ولی دانشمندان آن زمان (قرن هفدهم) موفق به درک معنی آن نشدند. هوک در ادامه چنین نتیجهگیری کرد که تنفس نیز نیازمند عنصری معین از هواست. پارتینگتون چنین ادعا میکند که: «اگر هوک به آزمایشهای خود در مورد سوختن مواد ادامه میداد، احتمال داشت بتواند اکسیژن را کشف کند»
mg=−k Δx→m=∣−kΔxg∣significant mg=-k Delta xrightarrow m=
یکی از خدمات هوک که کمتر شناخته شده و در عین حال از نخستین فعالیتها در این زمینهاست، مدل علمی هوک در مورد حافظهٔ انسان است هوک در سخنرانی خود در انجمن سلطنتی در سال ۱۶۸۲ یک مدل مکانیکی از حافظهٔ انسان ارائه کرد که شباهت اندکی به مدلهای فلسفی پیشین، داشت .
هوک همچنین با مطالعهٔ رفتار کشسان فنرها، موفق به کشف قانون هوک شد: مقدار کشیده شدن یک جسم کشسان، با نیروی وارد آمده بر آن نسبت مستقیم دارد.[۲]
دانشمندان گامی دیگر به اینترنت کوانتومی نزدیکتر شدهاند
In physics, Hooke inferred that gravity obeys an inverse square law and arguably was the 1st to hypothesise such a relation in planetary movement,[19][twenty] a theory Isaac Newton furthered and formalised in Newton's law of common gravitation.[21] Priority around this insight contributed to the rivalry amongst Hooke and Newton.
همیشه فریادم این بود سیستان و بلوچستان در فیلمها به درستی نشان داده نشده و دوربین زاویه درستی نسبت به آنجا نداشته است. پس وظیفه خود دانستم که درباره این خطه فیلم بسازم.
در سال ۱۶۶۵، هوک کتاب «میکروگرافیا» را که مشاهدات میکروسکوپی و تلسکوپی و برخی کارهای او در زمینهٔ زیستشناسی را در بر میگرفت، منتشر کرد. هوک از اصطلاح سلول برای توصیف واحدهای سازندهٔ جانداران استفاده کرد. در واقع میکروسکوپ دستسازی که از چرم و طلا ساخته هوک شده بود و هوک از آن برای مشاهدات منتشر شده در کتاب میکروگرافیا استفاده میکرد، توسط کریستوفر وایت در لندن ساخته شده بود و هماکنون در «موزهٔ ملی سلامتی و طب» در واشینگتن در معرض دید عموم قرار گرفتهاست. به علاوه کتاب میکروگرافیا شامل ایدههای هوک – یا شاید ایدههای هوک و بویل – در مورد سوختن مواد نیز هست.
یکی از تفاوتهای میان این دو دانشمند این است که نیوتون یکی از پیشگامان آنالیز ریاضی و کاربرد آن و همچنین آزمایشهای نوری است. درحالیکه هوک یک پژوهشگر خلاق در زمینهٔ دامنهٔ وسیعی از مسائل و علوم است؛ بنابراین تعجبی ندارد که هوک برخی از ایدههای خود از قبیل گرانش را ناتمام رها کرده و آنها را بسط نداده باشد. این امر میتواند این موضوع را برای ما قابل درک سازد که چگونه در سال ۱۷۵۹ یعنی چندین دهه پس از مرگ نیوتون و هوک، ستارهشناس برجسته آلکسیس کِلِرات که در مطالعات مرتبط با گرانش صاحب نام بود، ارزیابیهای خود را پس از بررسی و مرور آنچه هوک در مورد جاذبه منتشر کرده بود، انجام داد.